Rösta på din profil

 Röstningen avslutad för i år


Årets Profil 2020 dags att lägga din röst

Stort Grattis säger vi till de nominerade i kategorin Årets Profil. Kandidaterna är framröstade av Offensiva Laholms styrelse, men nu är det din tur att lägga din röst. Vem av dessa tre eldsjälar vill du lyfta lite extra. Fram till den 9 maj är omröstningen öppen, en röst per person.

 

Kristian Nilsson – den sjungande polisen

Den folkliga kommunpolisen Kristian Nilsson har många strängar på sin lyra, född på Gitarrgatan som han är. Förutom att arbeta som kommunpolis står han på scen med sitt Laputa Live, är månskensbonde och skördar guld på golfbanan.

Att ena stunden jagar bovar och hjälpa ungdomar på glid till att i nästa ställa sig på scenen, gör denna laholmare till en folkkär och given profil. Kristian bjuder på sig själv och tillsammans med brodern Anders livar han upp lördagskvällarna i stugorna genom livestreaming nu när corona sätter stopp för konserter och fester. 

 

 Peter Bengtsson och Maggan Ek – vitaminpiller i sändning

Det färgstarka paret Peter & Maggan livar upp gammal som ung i alla tider. Står de inte i nationell trädgårds-TV med jordiga händer och bygger livfulla planteringar så skapar de fantasifull konst eller sänder live från hemmet i Ysby där de bringar sammanhang för isolerade människor i coronatid. 

Med mer än 365 facebooksändningar av #11kaffe, varje dag, hela året, delar de trädgårdstips, bygger om eller hälsar på hos andra intressanta personer. Peter & Maggan står för ett stort konstnärligt samhällsengagemang där de samtidigt sätter Laholm på kartan!

 

Marie Svensson – med ett kall för de äldre

Marie Svensson har vigt sitt liv åt att jobba med äldre människor och erbjuder på sin lilla bondgård en miljö som främjar deras välmående. På Gärdets Dagverksamhet på Hallandsås tar Marie dagligen emot 6-8 personer med demens och minnesproblematik för att i en miljö med natur och djur inpå knuten, skapa stimulans och ett större välmående. Som diplomerad Silviasyster har hon spetskompetens inom demensvård och har byggt upp sin verksamhet utifrån den vårdfilosofin.

Med stort engagemang för varje enskild besökare skapar Marie goda möjligheter till utveckling och fina dagar när minnet sviker.Populära inlägg i den här bloggen

... och de nominerade är...

Nu finns vi på Offensiva Laholms hemsida