Nominerade till Årets Profil


Stort Grattis säger vi till de nominerade i kategorin Årets Profil. Kandidaterna är framröstade av Offensiva Laholms styrelse, men det är du som är med och röstar om vem av dessa tre eldsjälar som du vill lyfta lite extra. Fram till den 5 oktober är omröstningen öppen, en röst per person.

Motiveringarna lyder så här

Ann-Christin Gustavsson – Fågelsång
Från ett ben och tre troll föddes en vision om en hel skog med tomtar och troll. I Fågelsång har denna profil – Ann-Christin Gustavsson – förverkligat sin dröm och skapat sitt eget sagolandskap. Med ett par tusen tomtar och troll som varje år får komma ut i skogen och berätta sina historier, gläder Ann-Christin inte bara sin familj och sina vänner utan välkomnar alla, små som stora, lokala som långväga att ta del av hennes trolska slinga hemma i Fågelsång. Således en riktig trollmor som gärna delar med sig av sin trolska rikedom.

Nils Danred – Laholm
Med en drivkraft att berätta historien bakom människorna som då, så väl som nu, varit med och byggt Laholm, lägger denna profil – Nils Danred – ner mycket tid, själ och hjärta. Med Gamla Laholms utställningar ser Nils inte bara till att lyfta människorna bakom samhällsutvecklingen, han skapar också en mötesplats och ett besöksmål i Rådhuset samt skapar ett engagemang som når långt ut i kommunens alla hörn. Huset må vara gammalt och historietyngt men tack vare Nils sjuder det åter av liv som närapå får taket att lyfta.

Bo Brink – Skummeslövsstrand
I Skummeslövsstrand finns denna profil, Bo Brink, som med stort hjärta och engagemang bidrar till att skapa samlingspunkter och aktiviteter som får nya såväl som gamla ”Skummisar” att känna sig välkomna och trivas. Med den senaste samlingsplatsen, bryggan i Skummeslövsstrand, visar Bo återigen att stora saker kan ske om alla ror åt samma håll och inte ger upp. Vi vågar nog påstå att Bo bryggar över motströmmarna när vindarna blåser friska och som kapten på Skummeslövsskutan kan han numera äntra sin egen, och hela byns, brygga.


Populära inlägg i den här bloggen

... och de nominerade är...

Nu finns vi på Offensiva Laholms hemsida

Rösta på din profil