Rösta fram Årets Profil
Dags för slutomröstningen till priset för Årets Profil. Det innebär att du är med och lägger din röst på en av följande tre kandidater. Vinnaren presenteras på Guldkvällen den 19 oktober.Casandra Hallberg 
Med evenemanget ”Nattloppet” har Casandra skapat ett attraktivt och välbesökt arrangemang i Laholm. Dessutom arbetar hon mycket med ungas psykiska hälsa .
Att inte bara vänta på att någon annan fixar ett attraktivt arrangemang utan att istället själv ta tag i att något händer gör Cassandra till en förebild, inte minst för andra unga.

Laila Adèle
Lokal sångfågel som stått på scen många år nu. Men under 2017 fick hon ett större genombrott då hon bl.a. var med i Tomas Ledins show och dessutom gjorde debut i
”Allsång på Skansen” med densamme. Hon nominerades också till två olika priskategorier vid Indie Music Channel Awards i Los Angeles samt en till Hollywood Music in Media Awards.
Hon sätter sig själv på kartan och sätter därmed också Laholm på kartan.


Lars-Göran Persson
En engagerad och drivande bank-vd som ser till att banken även tar en aktiv roll för samhället och kommunens utveckling. Under 2017 delade banken ut betydande bidrag till föreningslivet vilket gynnat invånare och inte minst ungdomar, dessutom genomfördes en större konsert på torget i Laholm.
Lars-Göran Persson har givetvis även en styrelse och bankanställda som bidrar till både beslut och arbete, men hans engagemang och positiva ledarskap är en förebild.

Populära inlägg i den här bloggen

... och de nominerade är...

Nu finns vi på Offensiva Laholms hemsida

Rösta på din profil