GULDKVÄLL 2018 – DAGS ATT NOMINERA

NOMINERINGSMÖJLIGHETERNA FÖR 2018 ÅRS GULDKVÄLL ÄR SLUT

Tack till er som nominerat företag, entreprenörer och profiler, nu tar jurygrupperna vid och jobbar hårt fram till den 27 september då de nominerade presenteras på Golden After work. Undantaget är årets profil där ni snart kan rösta på en av de tre profiler som tagits fram.För att hitta kandidater till de olika kategorier av vinnare som utses vid Guldvällen den 19 oktober är nomineringsfönstret nu öppet.

Jyrygrupperna har påbörjat arbetet med att ta fram duktiga entreprenörer och företagare som gjort något extra under 2017, men de tar gärna också hjälp från allmänheten för att sortera fram lämpliga kandidater.

Nomineringstiden pågår till och med den 12 augusti. Detta gäller alla kategorier och via hemsidan guldkvallen.se är det fritt fram att nominera sina kandidater. Här utlovas dessutom utlottning av ett pris bland de som bidrar med nomineringsförslag.

Även i år får allmänheten vara med och rösta fram Årets Profil.
När kandidaterna plockats fram genomförs en omröstning på webben från slutet av augusti och tre veckor framåt. Vinnaren avslöjas precis som övriga pristagare först på Guldkvällen den 19 oktober.

Fakta:
Kategorierna som utses är:
Årets Nykomling
Årets Entreprenör
Årets Hållbara Företag
Årets Landsbygdsföretagare
Årets Profil
Årets Företag


Guldkvällen hålls på Strandhotellet i Mellbystrand fredagen den 19 oktober.

För information kontakta Dag Gustavsson, ordförande Offensiva Laholm, 070-74 15 001

Populära inlägg i den här bloggen

... och de nominerade är...

Nu finns vi på Offensiva Laholms hemsida

Rösta på din profil