Nu finns vinnare och bilder på plats


Grattis alla härliga vinnare! Jonas Albjär, Patricia Nyberg, Linus & Matilda Nilsson, Mathias Nilsson, Jessica Svensson, Jesper Banck, Lotta Eriksson och Roland Davidsson


Så har även 2016 års Guldvkäll passerat och vi ser tillbaka på en kväll som bjöd på värme, glädje och glitter i vanlig ordning. Det vi däremot inte upplevt tidigare var en sjungande pristagare, näsflöjts-uppspelning och en fläktande Sparbankschef.

Vi säjer än en gång - stort grattis till våra vinnare, njut och ta vara på er stund i rampljuset! Till våra fantastiska tvåor - hoppas ni har haft en spännande nomineringstid, att Guldkvällen blev en positiv kväll ändå och att ni också har njutit.

Till alla glada gäster säger vi, tack för att ni än en gång är med och gör kvällen till den stämningsfulla och varma fest den är och att ni med glädje hyllar de nominerade och vinnarna och att många av er är med och dansar ända "in i kaklet".

Återupplev kvällen genom bilderna som nu ligger uppe under fliken "Guldvkällen i bilder" och håll kvar känslan av glädje och fest lite till.


Populära inlägg i den här bloggen

... och de nominerade är...

Nu finns vi på Offensiva Laholms hemsida

Rösta på din profil