Kvällen


Guldkvällen 2018

Strandhotellet Mellbystrand 19 okt kl 17.30


Förbered dig på en kväll med spänning, fart, fläkt och skratt!

Spänningen står kvällens prisutdelningar för - vem blir vinnaren av alla fina utmärkelser?!

Farten, fläkten och skratten står du för, tillsammans med Maggan Ek och Peter Bengtsson, de färgsprakande Fru och Herr Kultur från Ysby, kvällens konferencierer som tar ett stadigt tag i tömmarna och lovar se till att kvällen blir en härlig åktur!

Kvällen startar 17.30 med mingel och välkomstdrink, därefter intas en 3-rätters middag med prisutdelningar och underhållning av Maggan Ek och Peter Bengtsson, kvällens konferencierer innan vi avslutar med dans till DJ."Maggan Ek och Peter Bengtsson är projektmänniskor som älskar en bra utmaning eller spännande ny vinkel.

De arbetar med kultur som redskap på Dramalogen i Halmstad kommun. Men också med film, animation, musik, trädgård och teater och är verksamma i Halland och Sverige." Nämnas kan också att Peter har mottagit priset som Årets Profil 2014 med följande motivering:

"Peter Bengtsson har blommat ut till en etablerad, dynamisk och charmig trädgårds-och kulturskapare, inte bara lokalt och regionalt utan nationellt och till viss del även internationellt. Med sitt engagemang i och för Laholm är han en stark drivkraft för att locka nya människor hit och bidrar till att göra vår kommun än mer färgstark och spännande!”


Vårt nya Taxibolag, Österblad Carlsson ger oss samma fina erbjudande som Motorhalland gjort de senaste åren. Mellan kl 23.30-01.30 kommer de finnas på plats för att ta oss tryggt och säkert hem efter festligheterna.
Boka ditt företagspaket här och nu genom att fylla i formuläret här

Det här ingår i ett:
Guldpaket
Silverpaket
Bronspaket