Kvällen


Guldkvällen 2017

Strandhotellet Mellbystrand 20 okt kl 17.30


Förbered dig på en kväll med spänning, fart, fläkt och massor av skratt!
Spänning står så klart kvällens prisutdelningar för - vem blir vinnaren av alla fina utmärkelser?!
Farten, fläkten och skratten står du för, tillsammans med Jessica Persson, den frilansande entertainern från Osby, som var vår konferencier och underhållare förra året och som vi med glädje ser fram emot att möta i år igen. Ryktet säger att hon inte kommer ensam i år...


Kvällen startar 17.30 med mingel och välkomstdrink, därefter intas en 3-rätters middag med prisutdelningar och underhållning av Jessica Persson, kvällens konferencier innan vi avslutar med dans till DJ Felix.


Jessica Persson, frilansande entertainer från OsbyKvällens konferencier, Jessica Persson  
Förra året hade vi det stora nöjet att stifta bekantskap med denna härliga entertainer från Osby, med massor av humor och skärpa guidade hon oss igenom en fantastisk kväll. Nu har vi möjligheten att möta henne igen under årets Guldkväll vilket borgar för en kväll med många skratt.


MotorHalland tar dig hem tryggt och säkert

MotorHalland  kör dig kostnadsfritt hem även i år om du bor inom området Mellbystrand - Laholm - Skummeslöv - Veinge. Från kl 23.00 - 02.00 finns bilarna på plats. Tänk på att samåka så gott du kan, bra för miljön - bra för att fler kan åka - bra för dig, du håller kvar feststämningen lite till:.)

Den här kvällen vill ni bara inte missa!