Årets Entreprenör


Årets Entreprenör 2017 ?

De nominerade är:


Kristoffer Hall, Lokal Bemanning

Det behövs en Hall för att människor ska mötas. Just denne Hall heter Kristoffer och är proffs på att hitta rätt person till rätt plats. Genom relationsbyggande har han skapat ett framgångsrikt företag, Lokal Bemanning, som sedan start har en kurva som går spikrakt uppåt. Under 2017 nådde Kristoffer sitt kapacitetstak. Han vill bidra till en positiv utveckling av Laholm och är mycket engagerad i näringslivsfrågor i stort och smått. Kristoffer är entreprenören som alltid hittar lösningar, skapar relationen och finner det han söker.

Lars-Inge Gunnarsson, Skottorps Säteri

“Det går nog” är ett blygsamt valspråk för denne entreprenör, Lars-Inge Gunnarsson på Skottorps Säteri. Men blygsam vill vi nog inte kalla denne bonde som driver ett företag med 26 anställda på de två gårdarna i Skottorp och Ränneslöv, det gör man inte i en kovändning. 2017 blev han årets mjölkbonde i Sverige då mjölkproduktionen trimmades med fantastiska resultat vilket vi tycker är ljuv muuuu-sik. Att vara entreprenör är enligt Lars-Inge, någon som ser möjligheter och har en vilja och driv att vilja utvecklas.

Ulrika Träff, Susanne Andersson, Eva Salander, Hej Laholm

Tre entreprenörer i en: Eva Salander, Susanne Andersson och Ulrika Träff. Tre fantastiska företagare som gått samman och arbetar för att komma ännu längre i sitt företagande, för att med ett brinnande hjärta för kommunen lyfta handel, kultur och nöjen i Laholm. Genom ”Hej Laholm”, en aktiv och glad annonstidning når de på ett lättsamt sätt ut till hushåll och besökare och sätter Laholm på kartan som en levande kommun. Hej, hej, hemskt mycket hej säger vi till er!

------------------------------------
Kriterierna för detta pris är:
Priset Årets Entreprenör delas ut till en entreprenör
verksam i Laholms kommun som genom sin starka
drivkraft och tro på sin idé, skapat en produkt/tjänst
samt en organiserad verksamhet för att få ut denna på
markanden.
För att få priset som Årets Entreprenör tar juryn hänsyn
till följande kriterier i sin bedömning:
Ha tagit fram en idé/proukt/tjänst som hen tror starkt på
Organiserat verksamheten runt omkring med finansiering,
produktion, marknad och kunder
Använder god affärssed
Fungerar som en god förebild

-----------------------------------------------------------------